Bayburt Ülkü Ocakları ABD ve İsrail’i Kınadı

Bayburt Ülkü Ocakları ABD ve İsrail'i Kınadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Ülkü Ocakları Amerika’nın İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e Taşımasına ve Kudüs’te yaptığı katliama tepki gösterdi.

Bayburt’ta Türk Dünyası Parkında yapılan Basın Açıklamasına Ülkü Ocakları, MHP ve AK PARTİ İl teşkilatlarının yanı sıra STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayburt Ülkü ocakları Başkanı Fatih Ötünç Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Mübarek Belde Kudüs’ümüzün, ABD tarafından Başkent ilan edilmesi ve Filistinli kardeşlerimizin haklı tepkisi üzerine, Katil İsrail’in Gazze şehrinde yapmış olduğu katliam ile alakalı Basın Açıklamamıza hoş geldiniz.

Kurulmuş olduğu ilk günden itibaren zulmü rehber edinmiş, mazlumun kanını akıtmaktan çekinmemiş, Filistinlilerin kanı ve gözyaşı üzerinden, tüm dünyanın gözü önünde, kiminin örtülü, kiminin açıktan desteğini alarak kanlı hakimiyetini sağlamaya çalışmış Terör Devleti İsrail alçakça saldırılarına bir yenisini daha eklemiş, mazlum Filistinli kardeşlerimizi katletmiştir.

Amerika Birleşik Devletlerinin başında bulunan, siyonizmin emrindeki ruh hastası, Donald Trump denilen şeref yoksunu, çukur mahlukatın, İsrail’in Başkenti olarak Kudüs’ü tanıdıklarını ilan ettiği günden itibaren artan tansiyon bir an icin düşmemiş, ağır tahriklerle ve de İslam Dünyasını yöneten İşbirlikçi yöneticilerin suskunluğuyla günden güne artmıştır.

Gelinen noktada, Amerika Birleşik Devletleri, gayri meşru çocuğu İsrail’in sırtını sıvazlamaya ve şımartmaya devam etmektedir… Bunun en somut adımını Kudüs’te Büyükelçilik açmak isteyerek atmış, Küfür tek millettir hakikatini bizlere bir kez daha ispat etmiştir.

İslam Dünyasının içine düşmüş olduğu karışıklık ve fitne ateşinden faydalanan ABD’nin bu provakatif ve planlı adımın ardından, Gazze şehrinde, haklı tepkilerini gösteren Filistinli kardeşlerimizin üzerine ateş açan Terör Devleti İsrail, 60 kardeşimizi şehit etmiş, 2771 kardeşimizi ise yaralayarak, şerefsizlik sicilini kabarmıştır.

Müslümanların ilk kıblesi olan, Efendimiz (s.a.v) in Mirac’a çıktıgı Mescid-i Aksamızı içinde barındıran Kudüs, Osmanlı Cihan Devletinin yani Türk idaresinin 1917 yılında sona erişinden sonra bir türlü istikrar ve huzura kavuşamamış, İslam Dünyasının sessizliğide bu duruma eşlik edince Kudüs ve Filistin ümmetin kanayan yarası olarak bugüne kadar gelmiştir.

Bir taraftan sapık Ruh hastası Trump’un idaresindeki ABD’nin küstahlıklarıyla şımaran İsrail’in Filistinlilere yaptığı zulüm devam ederken öte taraftan başını Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin çektiği güya aydın, hakikatte ise karanlık ruhlu azgınların, Yüce Kitabımızdan 300 kadar ayetin çıkarılmasına dair alçakça açıklamaları halen sıcaklığını korumaktadır.
Küstahlığa bakınız ki; Allah’ın kelamına, Müslümanların en kutsalına dil uzatabilecek kadar azgınlıkta tavan yapmışlardır… Yalnız unuttukları bir şey vardır alayını yok etmeye bir sivrisinek dahi yeterken bu küstahlıkları Allah’ın kelamına zerre-i miskal zarar veremeyecek, Nemrutlukları yanlarına kar kalmayacaktır…

Zira O’nu indiren, elbet yine Onu koruyacaktır. Koordineli bir şekilde devam eden İslam Düşmanlığına karşı bizler Allah’ın ipine sımsıkı sarılmalı, tefrikadan ve fitneden uzak durmalıyız… Kuvvet birlik ve beraberliktedir. Kudüs sadece Filistinlilerin ya da Arapların değil tüm İslam dünyasının ortak yarası, ortak davasıdır.

Milliyetçi- Ülkücü Hareket, İslam Dünyasının 1000 yıl boyunca kılıcı olmuş Necip Türk Milletinin önderliğinde, Mazluma Yunus, Zalime Yavuz düsturuyla, Türk İslam Düşmanlarının en acı bir şekilde kahredileceğinden, yeni Selahaddinlerin Kudüs’ü tekrar İslam hakimiyetine kazandıracağından emindir.

İt itliğini, kurt kurtluğunu tabiatı gereği yapacaktır, zulm ile abad olan elbet kahr ile berbat olacaktır. Kibir ve Zalimlikte Firavunları, Nemrutları aratmayan modern zamanın Ebu Cehillerine hakikatin kılıcı en sert biçimde inecektir. Siyonizm’in, İslam Dünyasının tam orta yerine Batılı Ağababaları tarafından korsan bir şekilde kurduğu zulüm idaresi Allah’ın izniyle yıkılacaktır. Onlar istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır… Gözbebeğimiz Kudüs prangalarını kıracak, özgür Filistin topraklarında barış ve adalet egemen olacaktır.

Elbet bu yol meşakkatli, elbette özgür Filistin’e giden yol Şehitler Kervanından geçmektedir. Ne mutlu o şehitler kervanına dahil olanlara… Onlar ölümü korkutan yiğitler olarak, korkak kralların, yöneticilerin hakim olduğu İslam dünyasının uyanış öncüleri oldular. O öncüler ki, adaleti şiar edinmiş Kudüs Fatihi Ömerlerin habercisidirler.

Bizler, Milliyetçi- Ülkücü Hareket olarak haklı davalarında daima mazlum Filistinli Kardeşlerimizin yanındayız, kendileri asla yalnız değildir… Türk Milletinin kahraman evlatları Kudüs davası uğruna, dün olduğu gibi bugünde ayaktadır…

Milliyetçi- Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendininde ifade ettiği gibi ; Kudüs’ü 100 yıl önce bırakmak zorunda kalmıştık. Ancak bu kez kaderine terk etmemeliyiz. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam zaafa uğrar.

Bu nedenle Kudüs; Ülkücü Hareket’in her bir ferdinin gönlünde en özel yerdedir. Ne Terör Devleti İsrail, ne Siyonizm’in uşağı olarak İsrail’in arkasında duran ABD ve diğer İşbirlikçileri Kudüs’ü ve sevgisini müminlerin gönüllerinden atamayacaktır…

Ülkü Ocakları olarak Filistin ve Kudüs konusunda tavrımız nettir. Atan her yürek Kudüs içindir.

Bu vesile ile Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyor, Mübarek Ramazan ayının Türk İslam Coğrafyasında ve memleketimizde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=xJdUYnHpnlY

0
be_en
Beğen
0
alk_
Alkış
0
mutlu
Mutlu
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir