Peygamber Sevdalıları Vakfından Online Siyer Yarışması

Peygamber Sevdalıları Vakfından Online Siyer Yarışması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peygamber Sevdalıları Vakfı her yıl yüzbinlerin katılımı ile yaptığı siyer yarışmasını bu yıl pandemiden dolayı online olarak gerçekleştirecek.

Yarışma ile alakalı bilgi veren vakfın  Bayburt temsilcisi Maşallah Oruçoğlu,

“O’nu Oku O’nu Yaşa” temalı siyer yarışmasını bu yıl pandemiden dolayı online olarak yapacağız. Herkesin evlerine kapandığı böyle bir dönemde bu olumsuz atmosferi, Hz. Peygamber (sav)’in hayatını okuyarak,öğrenerek fırsata çevirebiliriz. İnsanlığın büyük buhranlar geçirdiği, ahlaki yozlaşmanın arttığı böylesi bir zaman diliminde O’nun öğretilerine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. İnsanlığın bu buhranlardan,bu manevi krizden kurtulmasının tek yolu O’nun öğretilerini yaşamak ve yaşatmakla mümkündür. Bizler de bu anlamda Hz. Peygamber(sav)in ahlakını toplumumuza götürmek için çalışıyoruz. Bu bağlamda Siyer Yarışması da özellikle pandemi sürecinde evlerimizi birer Dar’ul Erkam yapmak için büyük bir fırsattır.

Oruçoğlu, 4 kategoride gerçekleşecek olan 1001 ödüllü yarışmaya kayıt yapmak isteyen hemşehrilerimiz  www.peygambersevdalilari.com adresinden kayıt yapabilir, pdf formatındaki kitaplara ve yarışma şartnamesine ulaşabilirler, dedi.

Peygamber Sevdalıları Vakfından Online Siyer Yarışması