Vali Cüneyt Epcim, 23 Nisan’da Öğrencileri Ağırladı

Vali Cüneyt Epcim, 23 Nisan’da Öğrencileri Ağırladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Cüneyt Epcim, makamını öğrencilere devretti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayburt’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Pandemi tedbirleri nedeniyle etkinliklerin bir kısmı çevrimiçi yapıldı. 23 Nisan kutlamalarının geleneksel etkinliği tedbirler eşliğinde bu yıl da es geçilmedi. Vali Cüneyt Epcim, makamını geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ziyaretine gelen Şair Zihni İlk Okulu 4. Sınıf öğrencileri Ahmet Birni, Yusuf Emir Yangöz, Zeynep Ceren Vural, Ravza Başkurt ile Miraçnur Erkovan isimli öğrencilere devretti.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Vali Epcim, çocukların bayramını tebrik etti. 23 Nisan kutlamalarının normal dönemlerde çok daha coşkulu yapıldığını belirten Vali Epcim, koronavirüs salgınının iki yıldır bu yönde gerçekleştirilecek etkinliklere mani olduğunu söyledi.

Vali Epcim, “Gerçekten özel bir gün. Dünya çocukları arasında en şanslılarının bu manada bayramı olması münasebetiyle de Türk çocukları olduğunu söyleyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Özellikle sizlerin şahsında Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha anmak istiyoruz. Çünkü bu bayramı çocuklara armağan etmesi çok ince bir düşünce ve büyük devlet adamlığının bir gereği olsa gerek diye düşünüyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Vali Epcim, kendilerini çok yönlü geliştirmelerini ve bol kitap okumalarını istedi.

Vali Epcim, daha sonra makamını çocuklara bıraktı. Sırayla koltuğa geçen öğrenciler planlarından bahsetti.

Öğrenciler koronavirüsle mücadelede tedbirlerin önemine dikkat çekerek vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik uyarısında bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu da ziyarette söz alarak tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti. Karakaşoğlu, Vali Epcim’e kabulü dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

Ziyaret öğrencilerin Vali Cüneyt Epcim’e, çiçek takdimi ve öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Vali Cüneyt Epcim, 23 Nisan’da Öğrencileri Ağırladı
Vali Cüneyt Epcim, 23 Nisan’da Öğrencileri Ağırladı