İŞKUR Kampüslerde İşbirliği Protokolü İmzalandı

İŞKUR Kampüslerde İşbirliği Protokolü İmzalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Bayburt Üniversitesi arasında İŞKUR Kampüs hizmetlerinin sunulmasına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Selçuk ÇOŞKUN ve İŞKUR İl Müdürü M. Abdullah KAHVECİ tarafından imzalanan protokol, Üniversite bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüslerde hizmet noktası aracılığıyla öğrencilerin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına yardımcı olacak.

Protokol kapsamında, Üniversite bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüslerde, İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, Kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak; öğrencilerin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmeleri sağlanacak.

Bu kapsamda İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarından bir personel haftanın belli günlerinde, ilgili çalışmaları yapmak üzere Bayburt Üniversitesinde görev yapacak.

0
be_en
Beğen
0
alk_
Alkış
0
mutlu
Mutlu
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir