Yengeç Burcu

23 Haziran / 22 Temmuz

  • Mottosu: Merhametsiz insanları hayatım boyunca anlamayacağım!
  • Yönetici Gezegeni: Ay
  • Elementi: Su
  • PAYLAŞ

Yengeç Burcu

Astroloji Burç Yorumları, Yengeç Burcu, Boğa Burcu, Koç Burcu, İkizler Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Günlük, Haftalık, Yıllık, Aylık ve Yıllık Burç Yorumları.

Yengeç burçları son derece, alıngan, hassas, evhamlı veya kuruntuludur. Sorumluluk almayı çok severler. Ayrıntılarla ilgilenmeyi fazlasıyla severler ve bu yüzden işlerini mükemmel yapmayı hedeflerler. Karşısındaki kişiden de aynı şekilde her şeyi en iyi şekilde yapmayı beklerler.

Yengeç burçları son derece, alıngan, hassas, evhamlı veya kuruntuludur. Sorumluluk almayı çok severler. Ayrıntılarla ilgilenmeyi fazlasıyla severler ve bu yüzden işlerini mükemmel yapmayı hedeflerler. Karşısındaki kişiden de aynı şekilde her şeyi en iyi şekilde yapmayı beklerler. Çok duygusaldırlar. Etrafındaki her şeye karşı son derece de duyarlıdırlar. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demek hiçbir zaman yengeçlere göre olmamıştır. Etraflarından aynı duyarlılığı bekledikleri ve görmediği zamanlarda oldukça zor insanlardır. Bu yüzden onlarla anlaşmak zor olabilir.

İyi kalpli, yardımsever, anlayışlı ve neşelidirler. Tüm bunların yanı sıra herhangi bir neden yokken bir anda somurtmaya başlayabilirler. Modları hızlı düşer. Çok çabuk alınırlar. Ufak bir ayrıntıya takılıp buna alınıp küsebilirler.

Sevgilerini belli edebilen tipler değildirler fakat etrafındakileri çok severler. Üzüldüklerinde, kendilerini üzen kişileri çok zor affederler çünkü incindiğini asla unutamazlar.

Yengeç burçları dinini en iyi şekilde yaşamayı sever ve ilgilidirler. Sabırlıdırlar. Tartışmayı sevmez ve içinde bulunmaktan hoşlanmazlar. Duygularını çok iyi saklarlar.

Yengeç kadını

Yengeç kadını, yaşamın sakin burçlarından biridir. Bazen karma karışık duyguları vardır ve bu zamanlarda yengeç kadını kafa karıştırır ve onu tanımak zor olur. Merhametli, sevgi dolu ve aynı zamanda ihtiraslı yapıları vardır. Kırılmaktan oldukça fazla korkar ve rahatsız olurlar. Kırmayı da sevmezler. Herkese kapılarını açmayı sevmezler.

Anılarına bağlıdırlar ve geçmişten hemen kopmazlar. Geçmişlerinden kötü bahsedilmesi hoşlarına gitmez. Tam bir anaçtırlar. Kendisine hükmeden bir kimse özellikle de bu bir erkekse bundan hoşlanmazlar. Yengeç burcu kadını, kendisini sarıp sarmalayacak bir erkek arar. Duygusal geçişlerini tolere edip anlayabilecek birine ihtiyaç duyar. Macerayı sevmez ve aldatılmaya asla gelemez. Evcil bir erkeği bir ömür boyu mutlu edebilirler.

Yengeç erkeği

Son derece dengeli, sakin ve ortamın en neşeli karakterlerindendirler. Yengeç erkeği son derece ketum, duygularını asla belli etmeyen, yüzünden dahi duyguları anlaşılamayacak bir burçtur. Gizemli görünürler. Çevrelerinde oldukça fazla sevilirler ve her ortamda bulunması istenir. Girdikleri her ortama kolaylıkla ayak uydurabilirler ve şikâyet etmeden sanki orası yıllardır onları ortamı gibi davranabilirler. Böyle davranamayan ve sürekli şikâyet edenlerden de hiç haz etmezler.

Son derece istikrarlı, ağır, sahiplenmeyi bilen bir eş ve baba olurlar. Koruma iç güdüleri çok fazladır ve oldukça kıskanç olurlar. Alındıklarında kendilerini dış dünyaya veya kırıldıkları kişilere hemen kapatabilirler.