Milletvekili Orhan Ateş Bayburt’ta Esnaf ve Köy Ziyaretleri Gerçekleştirdi
AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, 2025 yılı hedefleri ve bölgenin mevcut sorunlarına yönelik kapsamlı istişareler gerçekleştirdi. Bayburt Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), köy muhtarları, vatandaşlar, esnaflar ve AK Parti Merkez İlçe Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Ateş, talep ve beklentileri dinledi.
Milletvekili Ateş’in ziyaret ettiği yerler arasında Aydıntepe ilçesine bağlı Erikdibi, Sırataşlar, Çayırköprü, Çatıksu, Pınargözü ve Yukarıkırzı köyleri ile Merkez ilçeden Arslandede ve Adabaşı köyleri yer aldı. Bu görüşmelerde özellikle esnafların karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri, 2025 yılında Bayburt için planlanan projeler, mahalle ve köylerin altyapı ve sosyal sorunları, hemşehrilerin beklentileri detaylı bir şekilde ele alındı.
Toplantılarda, bölge halkının ve esnafın sesine kulak veren Milletvekili Ateş, “Hizmet bir sevda işidir” diyerek Bayburt’a olan bağlılığını ve hizmet aşkını vurguladı.
