1. Bayburt Manşet Haber Sitesi
  2. Bayburt Haberleri
  3. Bayburt’ta Çoruh Nehri Kopuz Plajı Aşırı Sıcaklarda Serinlemenin Adresi Oldu

Bayburt’ta Çoruh Nehri Kopuz Plajı Aşırı Sıcaklarda Serinlemenin Adresi Oldu

Bayburt'ta Çoruh Nehri Kopuz Plajı Aşırı Sıcaklarda Serinlemenin Adresi Oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoruh Nehri Kopuz Plajı Bayburt’un Yeni Gözdesi: Milletvekili Orhan Ateş Eksiklikler En kısa Zamanda Giderilecek

Bayburt’ta son günlerde etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle, Çoruh Nehri kıyısında yeni yapılan Kopuz Plajı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Plaj, bölge halkının serinlemek ve keyifli vakit geçirmek için tercih ettiği önemli bir merkez haline geldi.

Bayburt Çoruh Nehri Kopuz Plajı, ziyaretçilerine eksiksiz bir deneyim sunmak amacıyla modern olanaklarla donatıldı. Plajda soyunma kabinleri, plaj voleybol sahası, şezlonglar, güneşten korunmak için şemsiyeler, atlama tahtası ve çocuklar için park bulunuyor. Bu imkanlar sayesinde plaj, her yaştan ziyaretçiye hitap eden bir cazibe merkezi konumunda.

Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Çoruh Nehri Kopuz mevkisinde hayata geçirilen bu önemli projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerimiz için oluşturduğumuz Plaj ve Sosyal Tesis Alanımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Projenin tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Ateş, desteklerinden dolayı Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, DSİ Şube Müdürü Muhammer Adanur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse ve tüm çalışma arkadaşlarına şükranlarını iletti. Ateş ayrıca, sosyal alanın kısa süre içinde tüm eksikliklerinin tamamlanarak tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacağını ve tüm hemşehrilerine iyi eğlenceler dilediğini belirtti.