1. Bayburt Manşet Haber Sitesi
  2. Bayburt Haberleri
  3. Bayburt’ta Öğretmenler Günü Kutlaması

Bayburt’ta Öğretmenler Günü Kutlaması

Bayburt’ta Öğretmenler Günü Kutlaması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta Öğretmenler Günü Coşkusu: Şiirler Okundu, Vali Eldivan Ödülleri Takdim Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bayburt Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi tarafından Bayburt Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda anlamlı bir kutlama programı düzenlendi.

Toplumun geleceğini inşa eden en değerli rehberler olan öğretmenlerin onurlandırıldığı programda, günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu, okul korosu tarafından birbirinden güzel türküler seslendirildi.

Vali Eldivan: ‘Geleceğimize Yön Veren Tüm Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun’

Programda bir konuşma gerçekleştiren Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, öğretmenlerin toplumun geleceğini inşa eden en değerli rehberler olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Öğretmenlerimiz, milletimizin istikbâlini şekillendiren en kıymetli rehberlerdir. Fedakârlıklarıyla geleceğimize yön veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin taşıdığı büyük sorumluluk ve fedakârlık vurgulanırken, görev yapan tüm öğretmenlerin günü kutlandı.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Vali Eldivan’ın konuşmalarının ardından Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koro izleyicilere mini bir konser verdi. Programda ayrıca öğrenciler tarafından şiirler seslendirildi.

Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Mustafa Eldivan tarafından takdim edildi. Program, coşkulu ve duygusal anlarla sona erdi.