Bayburt’ta Okul Güvenliği ve Trafik Tedbirleri Yeni Eğitim Dönemi İçin Masaya Yatırıldı

Bayburt'ta Okul Güvenliği ve Trafik Tedbirleri Yeni Eğitim Dönemi İçin Masaya Yatırıldı
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta 2026-2027 Eğitim Dönemi Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Valilik koordinasyonunda yapılan toplantıda, okul servisleri, çevre güvenliği, trafik tedbirleri ve yeni dönemde alınacak güvenlik önlemleri ele alındı.

Valilik Başkanlığında Toplanan Komisyon Yeni Dönem Okul Güvenliği Tedbirlerini Görüştü

Vali Mustafa Eldivan başkanlığında, 2026-2027 eğitim öğretim yılının birinci döneminde öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Alınacak Tedbirler ve Masaya Yatırılan Konular

Toplantıda; okul servis taşımacılığında karşılaşılan sorunlar, okul çevrelerinde alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri, okul irtibat görevlileri uygulaması, metruk binaların durumu, okul çevresindeki işletmelerin denetimleri, okulların risk değerlendirmeleri ve servis şoförlerine yönelik eğitimler ele alındı.

Yeni Dönem Çalışmaları Değerlendirildi

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) verileri ile Millî Eğitim Bakanlığının 2024/36 sayılı Genelgesi kapsamında yürütülen iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları değerlendirilerek, yeni eğitim öğretim döneminde alınacak ilave tedbirler görüşüldü.