1. Bayburt Manşet Haber Sitesi
  2. Bayburt Haberleri
  3. Bayburt’ta Otizmli Çocuklar ve Anneleri İçin Özel Piknik Düzenlendi

Bayburt’ta Otizmli Çocuklar ve Anneleri İçin Özel Piknik Düzenlendi

Bayburt'ta Otizmli Çocuklar ve Anneleri İçin Özel Piknik Düzenlendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Otizmli Çocuklara Yönelik Etkinlik Düzenledi

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2. Ulusal Otizm Eylem Planı çerçevesinde önemli bir etkinliğe imza attı. Bayburt’ta otizmli çocuklar ve anneleri için doğa ile iç içe bir piknik organizasyonu gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu özel etkinlikte otizmli bireyler, şehir yaşamının stresinden uzaklaşarak doğayla buluşma fırsatı buldu. Piknik alanında kurulan çeşitli oyun istasyonlarında keyifli vakit geçiren çocuklar, hem doyasıya eğlendi hem de akranlarıyla ve aileleriyle sosyal etkileşimlerini güçlendirdi.

Etkinliğe katılan aileler de çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Anne ve çocukların birlikte kaliteli zaman geçirdiği bu anlamlı organizasyonda, alanda bulunan uzmanlar da ailelerle bir araya gelerek otizm konusunda bilgilendirmeler yaptı. Gün boyunca çocuklarıyla birlikte neşeli anlar yaşayan aileler, doğanın huzur veren atmosferinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aileler, etkinliği organize eden Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne destekleri ve gösterdikleri hassasiyet için teşekkürlerini iletti.