Bayburt Otomobil Yangını: Taş Köprü Yakınında Elektrik Arızasıyla Alev Aldı
Bayburt’ta Taş Köprü yakınlarında park halinde bulunan 61 AS 101 plakalı bir otomobilde çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangının aracın elektrik aksamındaki bir arızadan kaynaklandığı belirlendi.
Edinilen bilgilere göre, Taş Köprü civarında duran otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple aniden alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm aracı sararken, yükselen dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bayburt İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına anında müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü ve daha fazla büyümesi engellendi. Yapılan ilk incelemelerde, yangının otomobilin elektrik kontağındaki bir arızadan kaynaklandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.