Bayburt’ta Polis Haftası Kutlamaları: Vali Eldivan’dan Tebrik
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yıl dönümünde İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve beraberindeki heyet Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ı ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Bayburt’ta anlamlı bir buluşma gerçekleşti. İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve beraberindeki emniyet personeli, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Vali Mustafa Eldivan, toplumun huzur ve güven ortamının tesisi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı. Türk polisinin tarih boyunca üstlendiği önemli sorumluluklara değinen Vali Eldivan, personelin görevlerinde başarılarının devamını diledi.
İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ise kabullerinden dolayı Vali Eldivan’a teşekkür ederek, kent genelinde huzur ve asayişin korunmasına yönelik yürütülen güncel çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu. Görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.