Bayburt’ta Öğrenciler ve Yöneticiler Merhum Öğretmenleri Unutmadı
Bayburt’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla vefat eden öğretmenler için kabir ziyareti düzenlendi. İl Milli Eğitim yöneticileri ve öğrencilerin katıldığı programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Bayburt’ta anlamlı bir anma programı gerçekleştirildi. Ebediyete irtihal eden Bayburtlu öğretmenler, mezarları başında okunan dualarla yâd edildi.
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen programda, kabristan ziyareti gerçekleştirildi. Eğitim camiasının vefat eden neferleri için bir araya gelen heyet ve öğrenciler, mezarların başında Kur’an-ı Kerim okudu.
Gerçekleştirilen programda, hayatını kaybeden tüm öğretmenler için eller semaya açılarak dualar edildi. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenler rahmet ve minnetle anıldı.