Ak Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Elif Çil Oldu

Ak Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Elif Çil Oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bayburt 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak giren Elif Çil başkan seçildi.

Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede tek aday olan Elif Çil, AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Cumhurbaşkanının ‘Kadınlar siyasetin öznesidir’ cümlesinden güç aldıklarını ve yola çıktıklarını belirten Çil, “Yeni yönetimimizde görev alan kadromuz ile birlikte tüm hanım kardeşlerimizin hakkını ve hukukunu korumayı, onların duygu ve düşüncelerini siyasete yansıtmayı kendimize büyük bir sorumluluk olarak addediyoruz. Bu sorumluğumuzu yerine getirmek için çok çalışacağımıza söz veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kongreye AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Ak Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü Belediye Başkanı Aslan Gürer, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, sivil toplum temsilcileri ve partililer katıldı.

Elif Çil’in yönetiminde yer alan isimler:

Bade Develi, Betül Uluca, Birsen Kolcu, Büşra Şahin, Çiğdem Topçu, Emine Kocabey, Güler Kabadayı, Hatice Sancar, Hicran Çelik, Kanime Kurdal, Kevser Görer, Lütfiye Karaaslan, Mecbure Öztürk, Meryem Akkuş, Nagehan Pörge, Rabia Develioğlu, Raife Kaçmaz, Selda Ertaç, Selvihan Kobal, Semanur Battal, Semra Bayrak Aslan, Serdal Temel, Sevim Osmanoğlu, Sündüs Uçkan, Yeşim Akarsu, Yeşim Karakum, Zeynep Aslanoğlu, Zeynep Çakmak, Zeynep Karakolcu

Elif Çil kimdir?

1985 yılında Bayburt’ta doğan Elif Çil, ilk orta ve lise eğitimini Bayburt’ta bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölümünde başladığı yüksek lisansı eğitimini Bayburt Üniversitesinde tamamladı.
2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünü onur belgesiyle bitirdi.
Halen İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde (lisans), Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde (lisans), Anadolu Üniversitesi Adalet (önlisans) ve Bayburt Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi böümünde ikinci kez yüksek lisans eğitimi devam ediyor.

2010-2018 yılları arasında Bayburt İl Telekom Müdürlüğünde uzman yardımcısı ve yetkilisi olarak çalıştı. Çeşitli akademik dergilerde ulusal ve uluslararası makale çalışmaları bulunan Çil, Trabzon ve Bayburt internet haber sitelerinde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Ak Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Elif Çil Oldu
Ak Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Elif Çil Oldu
0
be_en
Beğen
0
alk_
Alkış
0
mutlu
Mutlu
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir