Bayburt Özel İdare Spor 3 Puanı 2 Golle Aldı

Bayburt Özel İdare Spor 3 Puanı 2 Golle Aldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Özel İdare Spor Genç Osman stadyumunda Pazar günü karşılaştığı Niğde Anadolu FK spor’u 2-1 ile geçti.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bayburt Özel İdare Spor, Sahasında ağırladığı Niğde Anadolu FK 2 – 1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bayburt Özel İdare Spor sezonun beşinci haftasında kendi sahasında mücadele ettiği Niğde Anadolu FK 2-1 yenerek 3 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Maça iyi başlayan ve oyunun üstünlüğünü rakibine kabul ettiren sarı siyahlı ev sahibi ekip, müsabakanın 4. Dakikasında golcü oyuncusu Tayyib ile 1-0 öne geçti.

Maçın 24. dakikasında Bayburt Özel İdare Spordan Emre takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Bu gol ilk yarının da sonucu oldu

Bayburt Özel İdare spor’un oyununda değişen bir şey olmadı fakat maçın sonlarına doğru Perşembe günü 1.Lig takımı Akhisar Spor ile zorlu bir 120 dakika Kupa maçı oynayan ve 4. Tura adını yazdıran ev sahibi ekipte yorgunluk emareleri baş göstermeye başladı.

Niğde Anadolu FK maçın ikinci yarısının 71. dakikasında Kadir ile gol bulsa da Bayburt Özel İdare attığı gollerle sahadan 2-1 gibi bir galibiyetle ayrılarak puanını 6 yükseltti.

Sezonun ikinci galibiyetini alan ve 13 sırada 6 puanda bulunan Bayburt Özel İdare spor önümüzdeki hafta Cumartesi günü Kardemir Karabük spor ile deplasmanda mücadele edecek.

0
be_en
Beğen
0
alk_
Alkış
0
mutlu
Mutlu
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir