Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman Vali Epcim’i Ziyaret Etti

Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman Vali Epcim’i Ziyaret Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Vakfı Başkanı Av. İsrafil Kahraman ve Beraberindeki VKM Üyeleri, Vali Epcim’i makamında ziyaret Etti.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı öncülüğünde her yıl yapılan proje ile Bayburt’ta yaşayan yetim çocukların tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Yaklaşık 350 yetimin bulunduğu kentte, yürütülen çalışmalarla belirlenen çocuklar Bayburt Vakfı tarafından ayakkabı elbise ve diğer ihtiyaçları giderildi. Bayburt Valiliği öncülüğünde Ümit Derneği aracılığı ile dağıtılan yardımlarla kentte yetimler başta olmak üzere birçok yardıma muhtaç ailenin ihtiyaçları gideriliyor.

Bayburt Vakfı her yıl yaklaşık 1000 üniversite öğrencisine 150 hafızlık yapanlara burs veren vakıf, şehirde dönemsel gıda ve kırtasiye yardımları ile hizmetlerine devam ediyor.

Başkan Av. İsrafil Kahraman burada yaptığı açıklamada, kahramanlar diyarı yiğitler otağı şehrimizde hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.

Değerli Valimiz Cüneyt Epcim beyefendiye yeni projelerimiz ile alakalı sunum yaptık. Bayburt Vakfı yedisinden yetmişine Bayburt’un ve Bayburtlunun her daim emrinde olacak.“ dedi.

Vali Cüneyt Epcim ise, “Kadim şehrimize her daim yapılan yardımlar ve çalışmalardan ötürü memnuniyetimi iletiyor, Bayburt Vakfı Başkanı Av. İsrafil Kahraman ve Vakıf Meclis üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.