Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Başkan Hükmü Pekmezci Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu Gerçekleştirerek MHP Lideri Devlet Bahçeli İle görüştü.

Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Hükmü Pekmezci Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu Gerçekleştirerek MHP Lideri Devlet Bahçeli İle görüştü.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirmek üzere bulunduğu Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci kentte yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci “Tarih ve kültür şehri Bayburt’umuza hizmet etmeye devam etmek üzere aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmek için geldiğimiz Ankara’da liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunduk. Yoğun gündeminin arasında bizlere vakit ayıran, Sayın Genel Başkanımıza yaptığımız çalışmalar ve göreve devam etmemiz halinde yapacağımız hizmetler hakkında bilgi verdik. Sayın liderimizin gönlünde tarih ve kültür şehri Bayburt’umuzun farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hizmete devam etmek adına gerçekleştirdiğimiz adaylık müracaatımızın hayırlara vesile olmasını diliyor,  Dua ve desteklerini bekliyorum.”  ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ziyarette Bayburt’u yakınan takıp ettiğini belirterek Belediye Başkanımız ile Bayburt’u konuştuk. Belediyemiz Bayburt’ta planlanan her projeyi hayata geçirmiş bu hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Başkanımız aday adaylığı başvurusunu yaptığını bizlere iletti. Kendisine ve Bayburt’umuza hayırlı olsun diyoruz.  Çok sevdiğimiz Dede Korkut şehri Bayburt’umuza selam olsun.” Diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli’yi ziyaretinin ardından genel merkezde temaslarını sürdüren Başkan Hükmü Pekmezci aday adaylık başvurusunun ardından ayrıca Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu’nu ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Adaylığı Başvurusunu Yaptı