Bayburt İl Müftülüğü ve TDV’den Üniversite Öğrencilerine İftar Programı
Bayburt İl Müftülüğü ve TDV Bayburt Şubesi, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. İşte programın detayları.
Bayburt’ta Gönül Sofraları Gençler İçin Kuruldu: Müftülükten Üniversitelilere İftar
Bayburt İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bayburt Şubesi, ramazan ayının manevi iklimini üniversite öğrencileriyle paylaşmak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı. Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programı, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirildi.
Protokol ve Öğrenciler Aynı Sofrada
Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde kurulan iftar sofrası, çok sayıda üniversite öğrencisini bir araya getirdi. Yoğun katılımın gözlendiği programa; Bayburt İl Müftüsü Bayram Danacı, Müftü Yardımcıları Nurettin Akgül ve İlim Tatlı, TDV Gençlik Hizmetleri Teşkilatı Birim Sorumlusu Yunus Emre Apaydın, TDV Gençlik Hizmetleri Eğitim Birim Sorumlusu Enes Sancak, ilçe müftüleri ve akademisyenler katılım sağladı.
Gençlik Koordinatörlüğünden Anlamlı Organizasyon
Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Gençlik Kolları’nın titizlikle yürüttüğü organizasyon kapsamında, öğrencilerle yakından ilgilenildi. İftar öncesi ve sonrası yapılan sohbetlerde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, İl Müftüsü Bayram Danacı öğrencilerin ramazan sevincine ortak oldu.
Program, yapılan duaların ardından akademik kadro ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.