Bayburt Üniversitesi Doğa İçin Buluştu: Fidanlar Toprakla Buluştu
Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO, TEMA Bayburt desteğiyle Aslandağı Ormanı’nda “Hatıra Ormanı Fidan Dikimi ve Doğa Yürüyüşü” etkinliği düzenledi. Akademisyenler, öğrenciler ve gönüllüler doğa için buluştu.
Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, TEMA Bayburt İl Temsilciliği’nin destekleriyle çevre bilincine dikkat çeken anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Aslandağı Vilayet Ormanı’nda düzenlenen “Hatıra Ormanı Fidan Dikimi ve Doğa Yürüyüşü” programına akademisyenler, idari personel, öğrenciler katıldı.
Etkinlikte doğaya nefes olacak fidanlar toprakla buluşturulurken, çevre gönüllüleri hep birlikte doğa yürüyüşüne katılarak yeşil alanların korunmasına dair farkındalık oluşturdu.
Bayburt Üniversitesi yönetimi, doğaya sahip çıkan tüm akademisyenlere, öğrencilere ve çevre gönüllülerine teşekkür ederek benzer etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.