Arpalı’nın Yükselen Yumrukları Sivas Yolunda: Şampiyonluk İçin Ringe Çıkacaklar
7-16 Ağustos tarihlerinde Sivas’ta düzenlenecek Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Bayburt’un Arpalı beldesini temsil edecek genç boksörler ve antrenör Hamza Karakulaklı hazırlıklarını tamamladı.
Ringde Arpalı Rüzgarı Esecek! Genç Boksörler Türkiye Sahnesine Çıkıyor
Sivas, 7-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından genç yeteneklerin katılacağı organizasyonda Bayburt’un Arpalı beldesini temsil edecek kadro netleşti.
Şampiyonada Arpalı beldesini sporcular Tayfur Çetin, Semih Turan Eryılmaz, Ecrin Kocatürk ve Melek Karahan temsil edecek. Genç boksörler, şampiyona hazırlıklarını eski milli boksör ve uzman antrenör Hamza Karakulaklı yönetiminde tamamladı.
Hedef Temsil ve Başarı
Turnuva öncesinde yapılan açıklamalarda, sporcuların ringde Arpalı’yı en iyi şekilde temsil etmesi ve başarıyla dönmesi hedefleniyor. Çalışmaların ardındaki teknik ekip ile organizasyona katkı sağlayan tüm yetkililere teşekkür edilirken, genç boksörlere organizasyon boyunca başarı dilekleri iletildi.