1. Bayburt Manşet Haber Sitesi
  2. Bayburt Haberleri
  3. Bayburt’ta 2026 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bayburt’ta 2026 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bayburt'ta 2026 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta Kamu Yatırımları ve Proje Süreçleri Ele Alındı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın başkanlığında 2026 Yılı III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Valilik bünyesinde gerçekleştirilen birleşimde, il genelinde sürdürülen kamu yatırımları ile hayata geçirilmesi hedeflenen projelerin mevcut durumları ayrıntılı biçimde değerlendirildi.

Çalışmalar ve Gerçekleşme Oranları Paylaşıldı

Toplantı kapsamında yatırımcı kuruluşlar ile bölge müdürlükleri tarafından yürütülen faaliyetler, projelerin gerçekleşme oranları ve sahada gelinen güncel aşamalar hakkında kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı. Şehrin altyapısından sosyal hizmetlerine kadar uzanan geniş yelpazedeki projelerin takvimi gözden geçirildi.

Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu

Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması gerektiğine dikkat çeken Vali Eldivan, yatırımların planlanan zaman dilimi içerisinde tamamlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Sahadaki süreçlerin anlık olarak takip edilmesini isteyen Eldivan, olası aksaklıkların kurumlar arası koordinasyonla hızla çözüme kavuşturulmasını talep etti. Çalışmaların, Bayburt’un gelişimi ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, katılım sağlayan kurum temsilcilerinin görüş ve değerlendirmelerinin alınmasının ardından tamamlandı.