Büyük Zaferin 100. Yılı, Bayburt’ta Coşkuyla Kutlandı

Büyük zaferin 100. Yılı, Bayburt’ta Coşkuyla Kutlandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl kutlamaları, Saray Bahçesi Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın seslendirilmesi ve bayrağın göndere çekilmesiyle buradaki tören sona erdi.

Daha sonra Bayburt Valiliği’ndeki tebrigat törenine geçildi. Buradaki törende Vali Epcim, Belediye Başkanı Pekmezci ve Garnizon Komutanı Tosun tebrikleri kabul etti.

Bayburt’ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Cumhuriyet caddesinde düzenlenen program ile devam etti.

Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen kutlamalarda Bayburt Valisi Cüneyt Epcim beraberinde Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun ile birlikte törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılması ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Programı halk oyunları gösterilerinin yapılması ve tören geçişiyle sona erdi.

0
be_en
Beğen
0
alk_
Alkış
0
mutlu
Mutlu
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir