Yay Burcu

22 Kasım / 21 Aralık

  • Mottosu: İyi bakarsan iyi görürsün.
  • Yönetici Gezegeni: Jüpiter
  • Elementi: Ateş
  • PAYLAŞ

Yay Burcu

Astroloji Burç Yorumları, Yay Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Günlük, Haftalık, Yıllık, Aylık ve Yıllık Burç Yorumları.

Yay burçları, felsefi konularda baskın olan bir burçtur. Kavrama yetileri gelişmiştir. Beceriklidirler. Ciddi işleri büyük bir titizlikle hallederler. Bu burcun insanlarının hayata bakış açısı son derece iyimserdir. İçten ve samimi bir yapıları vardır. Yaşları genç iken oldukça dikkatsiz, umursamaz, heyecanlı ve geleneklere aykırı bir yaş sürerken, yaşları ilerledikçe ve hayat tecrübeleri arttıkça yaşadığı hatalardan en çok ders çıkartan burçlardan biridir.

Yay burçları, felsefi konularda baskın olan bir burçtur. Kavrama yetileri gelişmiştir. Beceriklidirler. Ciddi işleri büyük bir titizlikle hallederler. Bu burcun insanlarının hayata bakış açısı son derece iyimserdir. İçten ve samimi bir yapıları vardır. Yaşları genç iken oldukça dikkatsiz, umursamaz, heyecanlı ve geleneklere aykırı bir yaş sürerken, yaşları ilerledikçe ve hayat tecrübeleri arttıkça yaşadığı hatalardan en çok ders çıkartan burçlardan biridir. Bu burcun insanı, özgürlüğüne fazlaca düşkündür.

Son derece patavatsız olabilirler. Aynı zamanda pratiktirler. Hayatları boyunca kısıtlanmayı sevmezler. Bu onları iç dünyalarında alt üst eder. Düşünmeden riske girebilirler. Yeniliklere en açık burçlardan biridir. Yeni her şeye meraklıdırlar. Bilmedikleri he şeyi araştırıp öğrenmeyi severler. Çok yönlüdürler. Aynı anda ilgi alanlarına giren birçok konuyla uğraşabilirler. Bir şey ile uğraşırken veya bir konu konuşuluyorken eğer kendilerini yorgun hissetmeye başladılarsa o zaman o konudan sıkıldılar demektir.

Yay burcu kadını

Yay burcu kadını, gerçek bir genel kültür sahibidir. Bu yüzden girdikleri her ortamda konuşabilecekleri mutlaka bir iki konuya denk gelir ve bu sebeple insanların da ilgisini çekmeyi başarabilirler. Neşelidirler ve espri yapmayı seveler. Bu konuda iyi de olduklarından, arkadaş ortamlarında aranılan kişiler arasındadırlar. Kırılgan, hassas ve duyarlıdırlar. Huzursuz ortamları sevmez ve bu ortamlarda bulunmak istemezler. Maddi olarak güçlü olmayı severler. Cömerttirler hatta bu bazen savurganlığa gidebilir. Emir almayı sevmedikleri gibi bu şekilde de davranmazlar. Evlilikte iyi bir anne, sadık bir eş olurlar. Sevdiği insanlardan fikir almak hoşlarına gider. Bu insanlarla oturup sohbet etmeyi çok sever.

Yay burcu erkeği

Yay burcu erkeği, entelektüeldir. Zarif, kibar, bilgili ve efendidirler. İş hayatında, evde veya arkadaşları arasında hep bu şekilde davranır ve bu şekilde yaşamak ister. Renkli kişilikleri ve sevecen tavırları sebebiyle ilgi toplarlar. Açık havada arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever. Kapalı yerlerden hoşlanmaz. Hareketlidirler. Açık sözlüdür. Eleştirmeyi sever. Kendisine eş olacak kişinin bilgili ve kültürlü olması onlar için çok önemlidir. Eşiyle oturup sohbet etmek ister. Çocuklarına düşkündür. Bu yüzden uzun soluklu evlilik yaşama ihtimalleri yüksektir.