Veri İhlaline Uğrayan Şirketlerin Atması Gereken 5 Adım, Güvenlik Haberleri

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün 400 IT uzmanıyla gerçekleştirdiği son ankete göre şirketlerin yarısından fazlası (%52) geçtiğimiz 12 ayda bir veri ihlali yaşadı ve katılımcıların %40’ına, şirketlerinin yaşadığı veri ihlalini gizli tutmaları söylendi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Mobil Eğitim Simülatörü Kahramanmaraş’ta

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, deprem bölgesindeki çocuklarımız için Yatırım Finansman ana sponsorluğunda özel olarak hazırlanan Mobil Eğitim Simülatörü, Hayata Değer Katar sloganıyla yola çıktı.

Dünyanın en yeni ve benzersiz sahne teknolojisi AKM’de kullanılıyor

Atatürk Kültür Merkezinin 15 bin seramik parçasıyla kaplı dev küresi Türk Telekom Opera Salonu, çağdaş ve türünün tek örneği niteliğindeki sahne teknolojisiyle hem sanatçılar hem seyirciler için sıra dışı bir deneyim sunuyor.

Vodafone Turist Paketi Yenilendi

Vodafone, turistlere özel sunduğu iletişim paketini yeniledi.

Dünya Şifre Günü İçin Güçlü Şifre Oluşturmanın 6 Yolu

Her yıl Mayıs ayının ilk Perşembe günü tüm dünyada kutlanan ve bu yıl 4 Mayıs’a denk gelen Dünya Şifre Günü’nde, güçlü şifreler ve şifre güvenliği konusunda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Star Wars Jedi: Survivor’a birçok düzeltme getiren yama notları açıklandı

28 Nisan’da PC ve konsol sistemleri için piyasaya çıkan Star Wars Jedi: Survivor, dün PC versiyonu için, çeşitli hataları düzelten bir yama almıştı.